Què és Ideas on Tour?

Ideas on Tour és un “work in progress”, una posada en ordre d’idees nòmades. N’hi ha que ja han arrencat i estan consolidades i n’hi ha que estan impacients per sortir i ser tangibles, fer-se realitat.

Ideas on Tour es basa en les ganes de transformació, en coneixements, sentiments i experiència, i en les ganes de compartir-los en persona i en la distància, de forma digital. En la llibertat que sento quan els horaris no marquen la vida, sinó que la vida marca el temps.

En les ganes d’aprendre, de conèixer, de construcció, deconstrucció i reconstrucció constant. De partir de la teoria, anar a la pràctica i tornar a la teoria per remoure i millorar el que calgui.

Aquest calaix de sastre ha nascut per acollir les idees, projectes, motivacions, opinions, iniciatives, articles, llibres, música i il·lusions que apareixen, on tour or at home, en el viatge. Vol exisitir, deixar-se compartir i deixar-se gaudir.

A poc a poc, en aquest espai trobaràs escrits, recursos, recomanacions i reflexions de viatges presents i records viatgers de llocs propers i llunyans; autor(e)s, llibres, música i cultura(es) de diferents llocs del món; propostes formatives (tallers, xerrades, classes, etc), projectes i col·laboracions.

Espero no perdre mai el fil conductor i l’essència d’aquestes idees itinerants: els viatges, noves formes de veure i viure, la interculturalitat, les persones i la transformació social.

I espero que Ideas on Tour mobilitzi noves idees, d’aquí i d’allà, i les faci volar.

 

AnnA